Atletický čtyřboj

 Ve čtvrtek 15.9. se výprava z naší školy zúčastnila tradiční podzimní sportovní soutěže družstev. Starší kategorii se rozpadly týmy vlivem nemoci, za mladší žáky a žákyně závodilo devět dětí z 6. a  ze 7. třídy. 

   Eliška Sejáková, Barbora Baláková, Malánie Marešová a Karolína Stuchlíková běžely 60 m, 600 m, házely míčkem a skákaly do výšky nebo do dálky. Matyáš Čakajík, Ondřej Liebscher, Filip Mader, Matěj Franců a Kryštof Konrád běželi 60m, 800m, házeli míčkem a také skákali do výšky nebo do dálky. Pro mnohé to byla první soutěž na atletickém stadionu, někteří poprvé vyzkoušeli skok do výšky. Za každý výkon jednotlivce získalo družstvo body. Součet bodů potom určil celkové pořadí školních družstev dívek nebo kluků. Na pódium to letos sice nebylo, družstvo chlapců skončilo na bramborové pozici z deseti družstev, děvčata byla pátá z devíti družstev.

    Vybírám bodově nejpřínosnější holčičí a klučičí výkony ve čtyřboji: M. Marešová 1 158 b., B.Baláková 1 055 b., O.Liebscher 1 030 b. Za jednu disciplínu získala nejvíc M.Marešová 456 b za sprint., mezi kluky potom O.Liebscher 324 b. rovněž za sprint. 

    Všichni bojovali jako lvi a patří jim pochvala!